Cum Cumperi?

Cum cumperi de la CTSmag.ro ?

Va rugam sa parcurgeti pasii indicati pentru logare cu completarea datelor pentru a putea fi contactati, pentru a va trimite produsele si pentru a intocmi factura produselor. Dupa ce v-ati logat va trebui sa tineti minte "numele de utilizator" si "parola" pentru ca la o alta comanda sa puteti intra direct in procesul de comandare al produselor. Dati click pe produsul dorit, va apare produsul cu pret, cosul cu mentiunea "buy" - (cumpar) pe care dati click atunci cand luati decizia sa cumparati, cautati alt produs, din nou click pe "buy" si asa mai departe.

Comanda se face usor prin urmarea pasilor legati de cosul Dumneavoastra si confirmarea finala a comenzii. Dupa executarea comenzii, un agent de vanzari al firmei noastre va va contacta telefonic sau prin e-mail, pentru confirmarea comenzii, verificarea datelor pentru facturare si livrare si comunicarea datei livrarii produselor.

Produsele vor fi insotite de factura, chitanta (pentru plata ramburs) si certificat de garantie .

Produsele neconforme conform Legii 449/2003 pot fi refuzate in termen de 48 ore de la primire. Motivele refuzului trebuie sa fie intemeiate, iar produsul returnat sa nu prezinte urme de utilizare necorespunzatoare (zgarieturi, loviri, contact cu lichide, etc)

Toate produsele comercializate de firma noastre sunt noi si sigilate.

Produsele se pot cumpara cu plata:

- cash la sediul nostru;

- prin cont pe baza de factura proforma;

- in sistem ramburs la primirea produsului.

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

toate promoţiile

Site-ul este proprietatea CTS-Cardinal Top Systems SRL;
Partener Fujifilm si Sharp Japonia