IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Pick-Up Lenco LBT-120 Negru

Cod : LBT-120BK


Brand: LENCO

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0731-021-658 | Luni - Vineri 09:00 - 17:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 20 lei
- comenzile cu valoare intre 150 si 300 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 15 lei
- comenzile cu valoare peste 300 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.
- Panourile Solare sunt livrate de curieri interni iar costul de livrare va v-a fi comunicat odata cu confirmarea comenzii.
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.Lenco LBT-120BK Turntable este un player de inregistrare semi-automat cu functionalitate Bluetooth. Puteti conecta playerul la boxa Bluetooth in cateva secunde si va puteti bucura de un sunet plin si cald din confortul canapelei.

Recuperati vechile dvs. discuri de la mansarda si redati-le pe acest platou modern. Bucurati-va de sunetul clar al vinilului dvs., atat vechi, cat si nou. Comutati de la 33 la 45 de rotatii pentru a reda LP sau single la viteza potrivita.

Si ce se intampla daca doriti sa va bucurati de inregistrarile preferate in timp ce mergeti cu bicicleta, in masina sau in trenO

Lenco LBT-120BK digitalizeaza toate inregistrarile preferate prin portul USB incorporat. Puteti transfera inregistrarile pe un stick USB in cel mai scurt timp si le puteti transporta cu dvs. in buzunar.

Lenco este pe deplin constient de faptul ca doriti sa va tratati discurile de vinil cat mai bland posibil, astfel incat platoul rotativ Lenco LBT-120BK este semiautomat. Cand piesa finala se termina, stylus-ul se ridica automat de pe inregistrare si bratul tonului revine la suport. Acest lucru previne zgarierea, astfel incat sa va puteti bucura de inregistrarile iubite mai mult timp.

Lenco LBT-120BK este livrat cu un capac de praf care va mentine Lenco proaspat si curat in perioade scurte in care nu utilizati platoul rotativ.


Caracteristici generale
Tip
Semiautomat

Tip de transmisie
Curea

Viteza maxima
33 RPM / 45 RPM

Functii
Inregistrare mp3
Preamplificator integrat
Auto return
Conversie discuri Vinyl in format digital

Functii brat
Semi

Tip doza
MMC (Moving Magnetic Cartridge)

Culoare
Negru

Conectivitate
Conectivitate
Bluetooth
USB
1 x RCA

CARACTERISTICI SUNET
CARACTERISTICI SMART
Dimensiuni si mase
Dimensiune Lungime x latime x grosime
365 x 421 x 117 mm

Greutate (kg)
2.5

Consum energie
ACCESORII
Fără comentarii pentru acest produs