IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Avantajele panourilor fotovoltaice Sharp: calitate recunoscută, durabilitate garantată și inovație permanentă

 

Sharp este o marcă recunoscută la nivel mondial și are un portofoliu larg de produse, cu mult dincolo de panourile fotovoltaice.

Astazi, Sharp creează produse în domenii diverse precum: smart home, divertisment, educație, sănătate, securitate sau industria auto, fiind astfel excelent protejată împotriva fluctuațiilor pieței față de mărcile de fotovoltaice nediversificate. Aceasta reprezintă încă o garanție suplimentară pentru clienții noștri, care ne permite să le oferim termene de garanție foarte lungi.

Panourile fotovoltaice Sharp sunt întotdeauna un pariu sigur iar acest lucru se datorează faptului că ne concentrăm pe furnizarea de tehnologie care a trecut testul timpului, care a trecut teste riguroase și pentru care putem garanta că va funcționa și în deceniile următoare.

Portofoliul nostru conține exclusiv panouri monocristaline cu semi-celule, oferind astfel valoare optimă clienților noștri.

 
 
15 ani

Garanție UE pentru panourile solare Sharp


Incepând din momentul în care produsul ajunge la clientul final


  Vezi panourile
 
25 de ani

Garanție UE de putere liniară de ieșire

- Putere de ieșire minimă garantată de 98% în primul an
- 0,54% degradare anuală maximă după primul an
- Minim 85% putere de ieșire în anul 25

  Vezi panourile
 
 

Sharp înseamnă peste 60 de ani de experiență în fotovoltaice și peste un secol de istorieCând concurenții noștri au început să intre pe piață la sfârșitul anilor 1990, Sharp avea deja aproape 40 de ani de experiență cu o gamă amplă de aplicații pentru panourile solare fotovoltaice. Suntem mândri de această tradiție îndelungată și de numeroasele proiecte de succes de pe intreg globul precum și în spațiul cosmic, care au fost posibile cu ajutorul panourilor solare Sharp.
 
 

Tier 1 - Furnizor de Nivel 1

Făcând parte dintr-o corporație al cărei portofoliu divers include o gamă largă de produse electronice, ne bazăm pe o structură financiară stabilă pentru afacerea noastră cu panouri fotovoltaice solare, fapt confirmat de listarea de Nivel 1 de Bloomberg New Energy Finance Corporation.

Spre deosebire de producătorii care fabrică exclusiv panouri solare, putem face față fluctuațiilor înregistrate de piețele foarte volatile ale soluțiilor solare. Pentru partenerii și clienții noștri, acest lucru inseamnă că vom fi aproape și alături de dvs. pentru o lungă perioadă de timp.

Doar o mică parte dintre toți producătorii de fotovoltaice fac parte din această listă strictă. Furnizorii de Nivel 1 sunt selectați în funcție de bonitatea lor, iar noi suntem mereu acolo.
 
 
 
 

Panourile Sharp trec cele mai grele teste


Testele noastre extinse și exigente se bazează pe zeci de ani de experiență în industrie și sunt de până la cinci ori mai stricte decât cerințele standardelor IEC.

În consecință, cunoaștem defecțiunile tipice ale modulelor și putem testa noi materiale, componente BOS și noi tehnologii pentru a asigura fiabilitatea pe termen lung a panourilor noastre. De la conformitatea cu standardele internaționale până la rezistența în condiții extreme, modulele noastre fotovoltaice au fost testate, certificate și premiate de o serie de instituții independente.

Gama noastră fotovoltaică acoperă diferite dimensiuni de panouri monocristaline cu semi-celule pentru sisteme de energie solară rezidențiale, comerciale și industriale precum și ferme de panouri solare cu puteri instalate de care se măsoară în megawați.

Sharp este singura companie care oferă cu până la 5% mai multă energie produsă decât specificațiile din fișele tehnice.

 
 
 

Testele de durabilitate trecute cu succes, certificări și premii

Fără PID (IEC TS62804)

Fără degradare la tensiune înaltă în medii umede și calde.
Test de amoniac (IEC62716)

Rezistență dovedită la coroziune în atmosfere umede cu concentrații mari de amoniac dizolvat - cum ar fi de la animale.
Test de ceață de sare (IEC61701)

Rezistență la coroziune din ceața de sare pentru modulele care funcționează în atmosfere umede cu niveluri ridicate de sare dizolvată - cum ar fi pe coastă.
Sarcină de zăpadă testată de 5.400 Pa (IEC 61215)

Testul de sarcină mecanică asigură durabilitatea la sarcină mare de vânt sau de zăpadă. Notă: Sarcina de zăpadă poate depinde și de metoda de instalare.
Test de nisip/praf (IEC60068)

Rezistența la daune (cum ar fi eroziunea sau pătrunderea) cauzate de nisip și particule de praf în medii cu praf.
EUPD - Top Brand PV Award

Am câștigat acest premiu acordat de EUPD Research ca urmare a recenziilor pozitive de la instalatorii de sisteme fotovoltaice.
Forțele Comune pentru Energie Solara

Partener din 2021 la cea mai mare rețea de business din domeniul energiei solare.
SGS ISO 14001

Biroul nostru din Hamburg este certificat SGS, ceea ce înseamnă că practicăm un management cuprinzător al impactului asupra mediului pe parcursul proceselor noastre.
 
 

Cât de eficient este un panou solar?


Eficiența celulei solare descrie proporția de energie sub formă de lumină solară și energia electrică obținută ca urmare a conversiei prin procesul fotovoltaic obținut în respectiva celulă.

În ultimii 10 ani, eficiența panourilor fotovoltaice comerciale pe bază de siliciu, a crescut constant de la aproximativ 15%, la puțin peste 20%. Aceasta înseamnă, de ex. că un panou solar cu o eficiență de 20% și o suprafață de 1 m2 produce în zilele noastre 200 kWh, în condițiile standard de testare, care se referă la o valoare medie a radiației solare.

Puterea reală depinde foarte mult de instalarea geografică a unui modul solar cât și de condițiile meteo. Cu cât soarele este mai sus și cu cât sunt mai puțini nori, cu atât randamentul este mai mare. Eficiența modulului trebuie să fie specificată în fișa tehnică a unui panou solar fotovoltaic. Toate panourile fotovoltaice din portofoliul Sharp au o eficiență de peste 20%.

De menționat faptul că există astazi în lume panouri solare cu mai multe joncțiuni de mare concentrație, care pot atinge deja o eficiență de până la 38,9% (cu până la 47,1% la nivel de celulă) însă această tehnologie este încă mult prea costisitoare pentru o utilizare comercială, fiind rezervată exclusiv unor aplicații speciale, de ex. pentru sateliți.
 
 
 

Panourile solare fotovoltaice vin în diferite dimensiuni

Fie că sunteți în căutarea unei instalații de panouri solare pentru casă, cladire de birouri, fermă, fabrică sau chiar parc fotovoltaic, la Sharp găsiți opțiunea potrivită cerințelor dumneavoastră. Portofoliul nostru de panouri fotovoltaice se concentrează pe tehnologia eficientă PERC monocristalină și acoperă panouri cu 108, 120 și 144 de semi-celule.

În general, panourile cu 108 și 120 de celule (semi-celule) sunt utilizate pentru aplicații mai mici pe acoperiș, cum ar fi instalațiile rezidențiale. Modulele de 144 de celule (semi-celule) sunt utilizate pentru instalații mari, cum ar fi centralele fotovoltaice în câmp deschis. Toate panourile solare Sharp de 144 de celule (semi-celule) se livrează cu cabluri lungi, astfel încât să vă puteți reduce costurile BOS folosind cablarea "leapfrog".

În doar 1 oră, pământul primește mai multă energie de la soare decât consumă societatea într-un an.

Faceți din soare noul dumneavoastră furnizor de energie, exploatând efectul fotovoltaic care face posibilă generarea de energie electrică din lumina soarelui.


 
 

Dezvoltare durabilă


Ca japonezi, suntem dedicați valorilor sincerității și creativității care erau deja importante pentru fondatorul Sharp, Tokuji Hayakawa. Încă de la înființare, Sharp s-a străduit întotdeauna să asigure o relație de tip win-win cu restul societății și cu toate părțile interesate. Prin respectarea filozofiei de afaceri, rămânem angajați în a ne îndeplini responsabilitatea socială și în a fi o companie recunoscută și de încredere în întreaga societate.

Sharp va continua să sprijine Pactul Global al Națiunilor Unite în calitate de semnatar al celor 10 principii care acoperă domeniile drepturilor omului, muncă, mediu, resurse minerale și anticorupție. În plus, Sharp a formulat obiective de mediu pe termen lung în domeniile schimbărilor climatice, reciclării resurselor și siguranței și securității în Eco Vision 2050.