IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.


Despre noi

In luna Mai 2022, firma CTS- Cardinal Top Systems SRL a implinit 25 de ani de activitate in piata din Romania!

 
Asadar, avem o experienta bogata in comercializarea, service-ul, proiectarea si instalarea produselor electronice. 
 
Am inceput in anul 1997, cu asamblarea calculatoarelor, instalarea softurilor Microsoft si a retelelor de calculatoare.

Am continuat cu service-ul camerelor digitale Fujifilm timp de peste 15 ani, apoi din anul 2006 cu service-ul pe Romania al televizoarelor Sharp.

In anul 2012 ne-am certificat international la Wrexham in UK, pentru proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor fotovoltaice. Bineinteles, oferim spre comercializare produsele mult cautate in acesta perioada, respectiv panourile fotovoltaice Sharp, de inalta calitate si randament.


Celor mai putin familiarizati cu istoria brandurilor, le spunem doar ca firma Sharp a fost infiintata in Japonia in anul 1912, deci are peste 100 de ani de activitate pe piata mondiala si faptul ca Sharp a produs primul panou fotovoltaic in anul 1959. De asemenea, in anul 1976, Sharp a livrat primele panouri fotovoltaice cu utilizare in spatiul cosmic (care au echipat primul satelit japonez de telecomunicatii) iar din 1994, Sharp a inceput sa-si comercializeze panourile fotovoltaice pe piata din Europa.

In prezent, avem in portofoliu la vanzare si service, intreaga gama de produse Sharp, cu exceptia frigiderelor si masinilor de spalat. Facem service si comercializam televizoare JVC si Walton, service la produse trade (Google si Amazon), suntem distribuitori de produse LG, Harman-Kardon (inclusiv JBL) si camere video Mio pentru domeniul auto.

CTS- Cardinal Top Systems SRL are un colectiv format din ingineri, economisti si tehnicieni cu o mare experienta in proiectarea, comercializarea si service-ul produselor pe care le comercializeaza in piata din Romania, impreuna cu cealalta firma din grup, KTN-Technology SRL, firma cunoscuta in piata ca distribuitor de produse elecronice pe toate canalele importante de vanzari.

Cumparand de la noi, beneficiati atat de consultanta de specialitate gratuita in alegerea produselor potrivite nevoilor dvs., sfaturi tehnice pentru instalare, punere in functiune si exploatare, precum si scapati de grija unor eventuale defecte ulterioare, deoarece noi ne ocupam de tot!