IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

BOXA INTELIGENTA ECHO SHOW 5

Cod : ECHOSHOW5BLUE


Brand: AMAZON

Garantie: 24LUNI

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0731-021-658 | Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 20 lei
- comenzile cu valoare intre 150 si 300 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 15 lei
- comenzile cu valoare peste 300 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.
- Panourile Solare sunt livrate de curieri interni iar costul de livrare va v-a fi comunicat odata cu confirmarea comenzii.
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.Boxa Inteligenta Amazon Echo Show 5 2nd Gen 2021 Smart Display 5.5 inch cu Alexa Camera 2 MP ALBASTRA

Inteligenta Amazon 1

Alexa este gata

Setați alarme și temporizatoare, verificați-vă calendarul sau știrile, efectuați apeluri video cu camera de 2 MP și transmiteți în flux muzică sau emisiuni - totul cu vocea dvs.

Adaugă Alexa pe noptieră

Ușurați-vă ziua cu o rutină care aprinde treptat luminile compatibile. Sau trezește-te cu știrile tale, prognoza meteo și muzica ta preferată.

Inteligenta Amazon 2

Gestionează-ți casa inteligentă

Priviți înăuntru când sunteți plecat cu camera încorporată. Controlați dispozitivele compatibile, cum ar fi camerele, luminile și altele, folosind afișajul interactiv, vocea sau mișcarea.

Conectați-vă cu apeluri video

Utilizați camera de 2 MP pentru a apela prietenii și familia care au aplicația Alexa sau un dispozitiv Echo cu ecran. Faceți anunțuri către alte dispozitive compatibile din casa dvs.

Distrați-vă

Cereți-i lui Alexa să redea emisiuni TV și filme prin Prime Video, Netflix și multe altele. Sau transmiteți în flux favorite de pe Amazon Music, Apple Music, Spotify și altele.

Pune fotografiile pe ecran (inteligent).

Utilizați Amazon Photos sau Facebook pentru a vă transforma ecranul de pornire într-un cadru digital.

Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea

Amazon nu se ocupă de a vinde informațiile dumneavoastră personale altora. Construit cu mai multe straturi de comenzi de confidențialitate, inclusiv un buton de oprire pentru microfon/cameră și un declanșator încorporat pentru cameră.


Caracteristici generale
Brand
AMAZON

Tip boxa
Portabila

Culoare
Albastru

CARACTERISTICI TEHNICE
Conectivitate
Bluetooth
Wi-Fi

Facilitati
Asistenta Vocala

Caracteristici audio
Putere
5 W

Dimensiuni si mase
Dimenisuni (cm)
14.7 x 8.6 cm

Greutate
0.500 kg

Fără comentarii pentru acest produs