IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Pick-up Lenco TT-10BN, Difuzoare integrate, RCA, 3.5mm, AUX, 3 viteze, Maro

Cod : TT-10BN BROWN


Brand: LENCO

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0731-021-658 | Luni - Vineri 09:00 - 17:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 20 lei
- comenzile cu valoare intre 150 si 300 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 15 lei
- comenzile cu valoare peste 300 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.
- Panourile Solare sunt livrate de curieri interni iar costul de livrare va v-a fi comunicat odata cu confirmarea comenzii.
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.Pick-up Lenco TT-10BN, Difuzoare integrate, RCA, 3.5mm, AUX, 3 viteze, Negru

 

 

Classic Phono TT-10 este un pick-up magnific si eleganta, cu un aspect cu adevarat retro. Deoarece pick-up-ul este protejat de o carcasa maro convenabila, care cantareste mai putin de 3 kg, il puteti lua intotdeauna cu dvs. atunci cand calatoriti. Astfel, veti avea intotdeauna la indemana TT-10 si muzica dvs. preferata, oriunde v-ati afla.

Pick-up-ul este o unitate usor de utilizat, fara ornamente inutile. Cu difuzoarele incorporate, va puteti bucura de un sunet de inalta calitate in timp ce reda muzica dvs. preferata. Luati cu dvs. cutia la o petrecere aniversara sau la o reuniune si surprindeti-i pe toti cu un repertoriu extins de hituri vechi si noi. Faceti ca petrecerea sa fie cu adevarat de neuitat contactandu-va prietenii si familia in prealabil si cerandu-le sa aduca si ei discurile preferate.

Classic Phono TT-10 dispune de un cartus stereo ceramic cu stylus integrat. Puteti reda discurile la 3 viteze diferite: 33 RPM, 45 RPM si 78 RPM. Este echipat cu un sistem de actionare prin curea, doua difuzoare incorporate, o intrare AUX, o mufa RCA, o iesire pentru casti si o iesire de linie pentru difuzoare externe sau alte echipamente.


Caracteristici generale
Culoare
Maro

Conectivitate
Conectivitate
AUX

CARACTERISTICI SUNET
CARACTERISTICI SMART
Dimensiuni si mase
Consum energie
ACCESORII
Fără comentarii pentru acest produs